This text is replaced by the Flash movie.
Anvelope
Promoţii anvelope
Ofertă specială
Oferta saptamânii
Promoţii jante aliaj
Jante aliaj
Promoţii jante tablă
Jante tabla
Roţi complete
Producători anvelope
Vanzari auto, leasing, rent a car
This text is replaced by the Flash movie.

www.cere.ro


Stimati clienti!

Va atragem atentia ca dupa data de 14.11.2011 nu va putem factura fara TVA doar cu 25% TVA din Ungaria!


Conditii Generale de Contract :

Garantia:

La produsele rulate prezentam garantie, în cazul în care factura nu este însotita de certificate de garantie factura tine loc si de certificatul de garantie. În cazul anvelopelor termenele de garantie sunt însusite de catre producatori, daca anvelopele sunt folosite de catre cumparator întrun mod corespunzator. Uzura suprafetei de rulare înainte de termenul garantat nu da ocazia schimbarea acestuia.

Folosirea nepotrivita a anvelopei sau cazuri neasteptate (accident, gropi, bordure) îl indreptatesc pe firma sa decida de schimbarea anvelopei aflate înca sub termenul de garantie.

Pretentia de despagubire nu se pune în aplicare:

  1. inmagazinare nepotrivită
  2. echipare şi folosire necorespunzătoare
  3. reglarea greşită a unghiului de fugă
  4. accident, stricăciuni sau alte degradări provenite
  5. întreceri, viteze prea mari sau altele

Pretenţia de despăgubire trebuie anunţat prin e-mail.
Pretenţia de despăgubire trebuie să cuprinde următoarele date:

  1. datele anvelopei 
  2. locul de instalare a anvelopei si când a fost instalat
  3. factura de la firma care v-a instalat anvelopa
  4. factura cu care aţi cumpărat anvelopa
  5. descrierea defecţiunii

La reclamatii justificate schimbul anvelopei se va face avându-se în vedere uzura anvelopei defecte, adica, clientul va plati o diferenta functie de uzura constatata la anvelopa defecta.

Refuzul contractului:

În termen de 8 zile de la preluarea marfii de catre Dumneavoastra aveti dreptul sa renuntati la marfa contractata. În asemenea cazuri va rugam dinainte sa va consultati cu colaboratorul firmei în vederea transportului si reachitarii catre dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra va fii primit numai în cazul în care ambalajul original este intact si marfa nu a suferit nici o deteriorare. Transportul marfii refuzate va fii suportat de catre dumneavoastra. În cazul în care nu se respecta termenele convenite între cele doua parti anvelopele si jantele folosite nu le primim înapoi . Marfa refuzata de client firma îl plateste în termen de 30 de zile de la primirea marfii înapoiata. În cazul cerintelor speciale de produse de marime unicata cerute de catre beneficiar va rugam sa se faca cu cea mai mare atentie. În aceste cazuri aparte nu putem garanta primirea refuzului fiind ca producatorul nu preia înapoi aceste produse speciale deci va rugam o vigelenta deosebita.

Confidentialitate:

webtire.eu respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele Dumneavoastra personale catre terti sub nici o forma: webtire.eu nu încurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginileacestui site. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:

- procesarea comenzilor

- oferirea de produse

- solutionarea cererilor, întrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi

Rezervari:

Pentru greselile survenite de la conectiunea la internet (e-mai-uri întârziate, reparatii) nu garantam si nu ne asumam nici o raspundere. Tinem la dreptul de a modifica preturile cu si fara promotie si de asemenea la sistarea acestor preturi fara a le comunica dinainte. În cazuri în care apar diferite oferte pe website si nu avem posibilitatea ca în acel moment sa satisfacem aceste cerinte nu ne obligam sa suportam nici un fel de despagubire catre clienti.

Furnizor :

Gang Bt.
1025. Budapest, Pusztaszeri út 15.

Telefon: 0036304808118
Yahoo messenger ID: webtires
Program : Luni-Vineri: 9:00 – 18:00
Cod fiscal: 28056629-2-41
Nr.ord.reg.comerţului: 01-06-111389
E-mail: info@webtire.eu