This text is replaced by the Flash movie.
Anvelope
Promoţii anvelope
Ofertă specială
Oferta saptamānii
Promoţii jante aliaj
Jante aliaj
Promoţii jante tablă
Jante tabla
Roţi complete
Producători anvelope
Vanzari auto, leasing, rent a car
This text is replaced by the Flash movie.

www.cere.ro

Complectarea datelor cu * este obligatoriu.

Datele personale:
Nume utilizator*:
Parola*:
Confirmare parola*:
Adresa de e-mail*:
Telefon*:
Datele de livrare
Nume*:
Cod pootal*:
Orao*:
Strada, Numar*:
Datele de facturare Datele de facturare sunt aceasi cu datele de livrare
Nume:
Cod pootal:
Orao:
Strada, Numar:
Daca factura doriti pe firma va rugam complectati si campurile de mai jos.
Cod Fiscal:
Cod IBAN:
Observa?ii:


Decursul cumpărării:


Cumpărătorul cu precizarea exactă a mărfii solicitate trimite prin magazinul online comanda către firma noastră.

Administrarea vânzării în primul rând se face online prin e-mail.

Transportul garantam prin firma curier în orice colt al tarii. Valoarea transportului va fi suportat de catre cumparator. Persoana delegata de catre curierul va ridica suma facturei în numerar de la cumparator. Contravaloarea unui transport de 1 - 2 anvelope sau 1 - 2 jante este 30 RON, 3 - 4 anvelope sau 3 - 4 jante este 60 RON. În cazul în care Dvs. comandati 4 anvelope sau 4 jante si valoarea acestor 4 anvelope sau 4 jante separat depaseste suma de 1800 RON atunci valoarea transportului a acestor 4 produse va fi suportate de catre noi.


Condiţii de livrare:


Pentru comande inexistente în stocul nostru (cerinţe speciale de produse de mărime unicată) vă trimitem o factură de avans cu 20 % din suma totală a comenzii. Comanda doar atunci putem îndeplini când suma avansului facturat va apărea pe contul firmei.

Produsul comandat termen de 2 săptămâni depozităm pentru cumpărător. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteţi fi contactat, comanda va fi anulată.

Firma curier poate să satisfacă transportul mărfii pe adrese unde persoana indrept de preluarea mărfii este de ajuns între orele 8 - 18 şi dispune de legătură telefonică. Dupa predare către delegatul curier al mărfii nu mai avem modul de supraveghere a circulaţiei mărfii. În cazul în care este nevoie de o modificare privind timpul sau locul de predare a mărfii aceasta se poate face numai prin contactarea firmei curier. Denumirea şi modul de contactare a firmei curier vă trimitem prin e-mail împreună cu răspunsul la comanda dumneavoastră.

În cazul greşelilor provenite din neatenţia clienţilor cheltuielile transportului returnate va fi suportat de cei în cauza adică clineţi.


Accept conditiile